english
 
felhasználónév
jelszó 
Mit keres?

 
Kábelinternet | FTTH | HFC | Műszerek | Szolgáltatások | Support | Cégismertető

Új Technetix 1.2 GHz sávszélességű node és erősítő

A DOCSIS 3.1 nyújtotta lehetőségek maximális kihasználásához, a Technetix bemutatja legújabb 1.2GHz sávszélességű moduláris erősítőit. A DOCSIS 3.1 a gyors otthoni adatátvitel új állomása melyet úgy terveztek, hogy a kábelhálózatokat mind a lakossági, mind a kereskedelmi szélessávú szolgáltatások élvonalában tartsa.

A DOCSIS 3.1 specifikáció 10 Gbps sebességű előreirányt és 1 Gbps sebességű visszirányt biztosít, ami által a kábelhálózatok további 20 évre versenyben tudnak maradni és más alternatív technológiákkal szemben is megtartják előnyüket. A 3.1-el a maximális QAM struktúra 256-ról 4096 QAM-re nő és ezzel együtt továbbfejlesztett hibajavítást is kapunk.

A Technetix két új erősítője a DBC-1200 és a DBD-1200 is 1.2 GHz előreirányú és 200 MHz visszirányú sávszélességet biztosít. Mind a kettő konfigurálható helyileg vagy távoli eléréssel is. Ezáltal lehetőségünk van távolról menedzselni a hálózatunkat és beállítani a riasztási értékeket, amely lehetővé teszi a célzott hiba és szolgáltatás riasztásokat és javításokat. Opcionálisan, mindegyik visszirányú bemeneten lehetőség van a Technetix IDS integrált zaj érzékelő és javító megoldásának alkalmazására. A megoldás egy egyszerű transzponder nélküli kommunikációs protokollt használ.

A költségek alacsonyan maradnak a "plug and play" modulok használatával, amik biztosítják az eszköz helyszínen történő bővíthetőségét, ami által RF erősítőből egy optikai node alakítható ki, és eközben a moduláris erősítő részek és a diplex szűrők lehetővé teszik a jövőbeni technikai fejlesztéseket, a sávszélesség kiterjesztését és az eszköz újrakonfigurálását.

A GaN hibridek használata javított RF teljesítményt nyújt energiatakarékossággal és az erősítők fokozott túlfeszültség védelmet biztosítanak.

DBC-1200 adatlap

 
easyweb