english
 
felhasználónév
jelszó 
Mit keres?

 
Kábelinternet | FTTH | HFC | Műszerek | Szolgáltatások | Support | Cégismertető

Koaxiális passzívok

Az előfizetőkért folytatott egyre élesedő versenyben a szolgáltatók igyekeznek egyre komplettebb és kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtani. A kábeltelevíziós szolgáltatók nagy része a hagyományos analóg kábeltelevíziós szolgáltatások mellett, szélessávú internet, telefon és digitális videó szolgáltatást is nyújtanak az előfizetőknek. Ezen az új szolgáltatások megjelenésével a HFC hálózatokkal szemben támasztott minőségi követelmények is folyamatosan emelkednek.

Ezért minőségi szolgáltatások nyújtásához szükség van a HFC hálózatot megbízható, időtálló és kiváló minőségű alkotó elemekből kiépíteni.

Ehhez kínál a Multimedia Networks Kft. minőségi passzív eszközöket. Termékkínálatunkban megtalálhatóak a fejállomási passzív összegző és szétosztó megoldások, fejállomási kábelek, illetve a kültéri és beltéri hálózati passzívok.

Tratec / Technetix

Tratec holland cég több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik szélessávú kábeltelevíziós eszközök fejlesztése területén. Kültéri és beltéri passzív eszközei, szűrői, izolátorai a legmagasabb műszaki színvonalat képviselik. A Tratec 2005-ben a Technetix cégcsoport része lett. Több egyedi műszaki megoldást alkalmaznak az általuk gyártott passzív eszközökben.

Ingress Safe®

Legújabb Ingress Safe technológiát a kültéri passzív eszközökbe beépítve csökkenthető a visszirányban a zavartatás szintje. A kábeltelevíziós hálózatokba visszirányba bekerülő zajok 80%-a az előfizetők gyenge minőségű otthoni hálózataiban keletkezik. A zavarbetörések közül a legjelentősebbek a TV, videó és rádió készülékek KF jelei (10.7 /38.9 MHz), a CB kommunikáció, a rövidhullámú rádiók és a háztartási eszközök. A zajbetörések közös jellemzője, hogy van egy konkrét forrása továbbá frekvencia és fázis kapcsolat van az egyes előfizetőknél bekerülő zavarok között.

A Technetix Ingress Safe® megoldásával a visszirányú előfizetői zajok akár 6-10dB-el csökkenthetőek.

Az osztókban és leágazókban 180°-os fázis eltolást biztosító transzformátort raknak minden második kimeneti portra. A megoldás lényege, hogy csak a zajbetörések oltják ki egymást (mivel azonos forrásból származnak), mert az összegzési pont előtt 180°-os fázis különbséggel érkeznek.

Modem Safe®

A Technetix Modem Safe® megoldása, egy nagyon hatékony túlfeszültség elleni védelmet biztosító áramkör. A Technetix passzívok alkalmazásával elkerülhetőek a költséges előfizetői eszközök meghibásodásai.

Koaxiális passzív termékek kategóriái:

  • Kültéri passzívok
  • Beltéri passzívok
  • Fejállomási passzívok

Technetix termék katalógus

 
easyweb