english
 
felhasználónév
jelszó 
Mit keres?

 
Kábelinternet | FTTH | HFC | Műszerek | Szolgáltatások | Support | Cégismertető

Műszerek

A napjainkban tapasztalható egyre erősősdő versenyben a szolgáltatók rákényszerülnek, hogy költséghatékonyan, egyre komplexebb szolgáltatásokat nyújtsanak, a hagyományos HFC és új FTTH hálózatokon egyaránt. Ezáltal a HFC és FTTH hálózatokkal szemben támasztott minőségi követelmények is folyamatosan emelkednek.

Ezért a minőségi szolgáltatások nyújtásához szükség van a HFC és FTTH hálózatokat minőségi alkotó elemekből, megfelelő szereléstechnikával történő kiépítésére, megfelelő beszintezésére, illetve korszerű mérési megoldásokkal történő folyamatos üzemeltetésére és monitorozására.

Ezen feladatokhoz kínál a Multimedia Networks Kft. komplett megoldásokat. Az ajánlott termékek között megtalálhatóak a koaxiális és optikai szerszámok, szálhegesztők, illetve mérési megoldások

A megoldás elemei:

Beszállító partnereink

Trilithic

A HFC hálózatok üzemeltetéséhez szükséges mérési megoldásokat kínáló amerikai cég, több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Kínálatukban a HFC hálózatok üzemeltetéséhez szükséges analizátorokon kívül megtalálhatóak a visszirány szintezéshez és monitorozáshoz és a hálózati szivárgások kereséshez szükséges komplett mérési megoldások is. A 2009-es év során optikai műszerekkel is bővítették a kínálatukat.

Ripley

A Ripley cég több mint 30 éve kínálja kiváló minőségű szerszámait. A cég kínálatában megtalálhatóak a koaxiális, optikai és telekommunikációs hálózatok építéséhez szükséges szerszámok.

Jonard Tools

Az egyesült államokbeli Jonard Tools céget 1958-ban alapították. Kiváló minőségű és strapabíró koaxiális és optikai szerszámokat gyártanak.

Ilsintech

Az 1982-ben alapított Dél-Koreai cég piacvezető az optikai száltörők területén. Kiváló minőségű, kedvező árú optikai szálhegesztőikkel is egyre komolyabb piaci részesedést érnek el.

Grandway

A Shanghai Grandway Telecom Tech. céget 1994-ben alapították. A Grandway az egyik legnagyobb Kínai optikai műszer gyártó cég.

ShinewayTech

A ShinewayTech cég sokéves tapasztalattal rendelkezik az optikai méréstechnika területén. Termékeik között megtalálhatóak optikai fényforrások, teljesítménymérők, OTDR-ek és egyéb optikai műszerek.

 
easyweb