english
 
felhasználónév
jelszó 
Mit keres?

 
Kábelinternet | FTTH | HFC | Műszerek | Szolgáltatások | Support | Cégismertető

Partnereink

Cégünk üzletpolitikájában a minőség, megbízhatóság kiemelt szempont. Beszállító partnereink minden esetben ISO 9001-es minőség tanúsítvánnyal rendelkeznek, illetve az európai és amerikai piac komoly múlttal és jelentős referenciákkal rendelkező szereplői.

Beszállító partnereink többségénél cégünk közvetlen és kizárólagos gyártói képviseletet látja el Magyarországon.


Cisco

Cégünk a Cisco CMTS és hálózatos termékeit forgalmazza. A Cisco piacvezető a hálózatos és kábeltelevíziós adatátviteli termékek piacán. Egyedülálló CMTS termék választékkal rendelkeznek. Minden méretű hálózatra létezik DOCSIS 3.0 CMTS megoldásuk.


Pacific Broadband Networks

A Pacific Broadband Networks ausztrál tulajdonban lévő cég, amely az optikai aktív és passzív eszközök széles skáláját gyártja. Termékeik között megtalálhatóak az 1310nm-es és 1550nm-es optikai megoldások, FTTH megoldások és a komplett hálózatmenedzsment. A PBN eszközök kiváló műszaki tartalommal rendelkeznek és a sokéves gyakorlati tapasztalatok alapján nagy megbízhatóságúak.


PPC

Cégünk a PPC koaxiális csatlakozóit kínálja ügyfelei részére. A PPC több mint 65 év tapasztalattal rendelkezik a csatlakozó gyártás területén, a piacvezető csatlakozó gyártó cégek jól ismert képviselője. A PPC az Egyesült Államokban, Dániában és Kínában rendelkezik gyártóbázissal. Termékeik a legmagasabb műszaki színvonalat képviselik.

A PPC a változó igényeknek megfelelően, folyamatosan fejleszti a termékeit. Számos szabadalommal és egyedi megoldással rendelkezik. Különös figyelmet fordítanak a jó minőségű, időálló alapanyagok kiválasztására, illetve alkalmazás előtti tesztelésére.


Ripley

A Ripley cég több mint 30 éve kínálja kiváló minőségű szerszámait. A cég kínálatában megtalálhatóak a koaxiális, optikai és telekommunikációs hálózatok építéséhez szükséges szerszámok.


Thomson/Technicolor

A Thomson cég (2010 februárja óta Technicolor) piacvezető a DSL, DOCSIS és Set Top Box termékek piacán. Termékeik közül a Docsis és Eurodocsis kábelmodemeket és telefonos modemeket forgalmazzuk.

A Thomson a közelmúltban mutatta be a DOCSIS 3.0 szabvány szerinti komplett termékskáláját.


TKF

BV Twentsche Kabelfabriek (TKF) holland céget 1930-ban alapították. Helyi holland kábelgyárból az évek során vezető kábeltechnológiai céggé fejlődött. A TKF 1986-ban kezdte el az optikai kábelek gyártását és jelenleg a multi és mono módusú optikai szálas optikai kábelek komplett választékát kínálja a világpiacon ügyfelei részére.


Tratec / Technetix

Tratec holland cég több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik szélessávú kábeltelevíziós eszközök fejlesztése területén. Kültéri és beltéri passzív eszközei, szűrői, izolátorai a legmagasabb műszaki színvonalat képviselik. A Tratec 2005-ben a Technetix cégcsoport része lett. Több egyedi műszaki megoldást alkalmaznak az általuk gyártott passzív eszközökben.


Trilithic

A HFC hálózatok üzemeltetéséhez szükséges mérési megoldásokat kínáló amerikai cég, több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Kínálatukban a HFC hálózatok üzemeltetéséhez szükséges analizátorokon kívül megtalálhatóak a visszirány szintezéshez és monitorozáshoz és a hálózati szivárgások kereséshez szükséges komplett mérési megoldások is. A 2009-es év során optikai műszerekkel is bővítették a kínálatukat.


Emcore

Az Emcore cég piacvezető az optikai megoldások területén. Termékeik közül az optikai videó, audió és adat átviteli eszközeiket forgalmazzuk.


Ilsintech

Az 1982-ben alapított Dél-Koreai cég piacvezető az optikai száltörők területén. Kiváló minőségű, kedvező áru normál és FTTH optikai szálhegesztőikkel is egyre komolyabb piaci részesedést érnek el.


Olson Technology

Olson Technology-t 1985-ben alapították, több komoly kábeltelevíziós eszközöket gyártó cég OEM beszállítója RF és optikai termékekre. Saját név alatt is forgalmaznak optikai aktív eszközöket. Különböző optikai node-okba gyártanak visszirányú adó modulokat akár CWDM alkalmazásokra is.

Központjuk Kaliforniában a fejlesztés Tenesse államban van.


ShinewayTech

A 2002-ben alapított kínai ShinewayTech cég sokéves tapasztalattal rendelkezik az optikai méréstechnika területén. Napjainkban a ShinewayTech az egyik leggyorsabban fejlődő telekommunikációs mérési megoldásokat kínáló cég. Számos bejegyzett szabadalommal rendelkeznek és kiváló ár érték arányú mérési megoldásokat kínálnak. 2012-ben elnyerték a Frost & Sullivan Price Performance Value Leadership (Vezető ár érték arány) díját (A díj linkje). Termékeik között megtalálhatóak optikai fényforrások, teljesítménymérők, OTDR-ek és egyéb optikai műszerek.

 
easyweb