english
 
felhasználónév
jelszó 
Mit keres?

 
Kábelinternet | FTTH | HFC | Műszerek | Szolgáltatások | Support | Cégismertető

Passzív eszközök

Az FTTH hálózatoknál a passzív optikai elosztó hálózat megtervezése és kiépítése az egyik legjelentősebb feladat. Az FTTH beruházás megtérülése szempontjából kulcskérdés, hogy a passzív elosztó hálózat jó minőségű építőelemekből legyen kiépítve, amik strapabíróak és időtállóak.

A pont-multipont elosztó hálózat tervezésénél fontos szempont az egyes fejállomási egységek (osztók) minél magasabb kihasználása, az előfizetők egyszerű beköthetősége és a hálózat minél egyszerűbb üzemeltethetősége.

A cégünk által kínált komplett FTTH passzív megoldások, jól kitaláltak és a nagyobb szolgáltató cégek is alkalmazzák őket. Megoldásaink között megtalálhatóak a jó minőségű, megbízható, kedvező áru optikai osztók és egyéb passzívok, hegeszthető csatlakozók, optikai kötődobozok, illetve a PPC cég komplett FTTH passzív hálózati megoldásai.

Grandway

A Shanghai Grandway Telecom Tech. céget 1994-ben alapították. A Grandway az egyik legnagyobb Kínai optikai műszer gyártó cég. Az optikai mérési megoldásokon kívül a másik fő profiljuk az FTTH passzív elemeket gyártása. A műszerek gyártásán kívül a Grandway cég a japán Fujikura cég kizárólagos forgalmazója. Az FTTH passzív eszközök és rendező dobozok gyártására a Fujikura céggel közösen egy közös céget alapítottak 2008-ban (Shanghai Fujikura Grandway Co., Ltd.).

Ilsintech

A dél-koreai ILSINTECH céget 1982-ben alapították és a precíziós száloptikai megoldások egyik piacvezető szállítója. Kiváló minőségű termékeket kínálnak, kedvező áron. A cég kínálatában, a szálhegesztőkön és száltörőkön  kívül megtalálhatóak az FTTH hálózatok építéséhez szükséges hegeszthető csatlakozók, optikai osztók és pigtail és patch kábelek is.

PPC

A PPC több mint 65 év tapasztalattal rendelkezik a koaxiális csatlakozó gyártás területén, a piacvezető csatlakozó gyártó cégek jól ismert képviselője. A PPC az Egyesült Államokban, Dániában és Kínában rendelkezik gyártóbázissal. Termékeik a legmagasabb műszaki színvonalat képviselik.

A PPC 2016 elején vásárolta meg az Egyesült Királyságbeli M2fx céget. Az M2fx cég egyedi, úttörő megoldásokat kínál a léges és épületen belüli FTTH passzív elosztó hálózatok kiépítésére.

EXPON

Az EXPON márkanév, a Multimedia Networks Kft. saját márkája. Az EXPON termékskála, gondosan összeválogatott, letesztelt, kiváló minőségű és kedvező árú termékeket tartalmaz. A termékek között megtalálhatóak a különböző optikai passzív termékek.

 
easyweb